Anarchistische Pinksterlanddagen

-

De Pinksterlanddagen (PL) is een driedaagse bijeenkomst voor anarchisten en iedereen die zich door het anarchisme laat inspireren, die sinds de jaren 1930 plaatsvindt in Appelscha, Friesland in het weekend van Pinksteren. Er zijn praatjes, lezingen, workshops, muziek en meer. Je bent welkom met een tent van vrijdag tot maandag. Het programma is op zaterdag en zondag. Neem contact met ons op als je vragen hebt over de toegankelijkheid. Het terrein is vlak maar niet bestraat.

The Pinksterlanddagen (PL) is a three day meetup for anarchists and everybody inspired by anarchism that has been happening in Appelscha, Friesland since the 1930s in the weekend of pentecost. There will be talks, lectures, workshops, music and more. You are welcome to stay with a tent from friday to monday. The program is on saturday and sunday. Please let us know if you have accessibility needs. The terrain is flat but grassy.

Aktion/Protest/Camp
Buch-/Infoladen/Bücherei
Kinderaktivität
Kurs/Workshop
Diskussion/Vortrag
Film
Essen
Treffen
Musik/Konzert
Party
Radio/TV
Theater
Arbeitsplatz/Selbermachen
Anders und/oder Preisdetails
De gesuggereerde donatie is 10 euro voor een dag of 17,50 voor het weekend - Suggested donation is 10 euro for a day or 17,50 for the weekend

Kampeerterrein tot Vrijheidsbezinning
Aekingaweg 1a
Appelscha
Niederlande